Herfstvakantie
Op maandag 16, dinsdag 17 en vrijdag 20 oktober vervallen alle lessen i.v.m. de herfstvakantie. Voor judoka’s van 12 jaar en ouder is er de mogelijkheid om vrij te trainen op vrijdag 20 oktober tussen 19.30-21.30 uur. Je hoeft niet de hele tijd te blijven natuurlijk, de mat is dan opengesteld om zelf te oefenen. 
 
Maandag 1
Vanaf maandag 23 oktober (de eerste les na de herfstvakantie) start de maandag 1 groep weer. De judoka’s die naar die groep gaan horen dat zo snel mogelijk van Marijn of via de mail. De maandag 1 traint van 17.00-18.00 uur.
 
Airco
Er zijn weer een aantal overlegmomenten geweest met het bestuur van de stichting over de airco. Ze zijn nu op het punt dat de keuze voor het bedrijf en het type airco gemaakt gaat worden. Zodra dat is beslist kan de airco geplaatst gaan worden. Als we een datum van plaatsing weten zullen we dat aan jullie mailen.
 
Van Gent Teamtoernooi
De inschrijvingen voor het van Gent toernooi van 12 november druppelen binnen. Vergeet je niet in te schrijven voor dit leuke toernooi! We organiseren het zelf en het toernooi is dan ook gewoon in Drunen. Alle judoka’s geboren tussen 2000 en 2010 kunnen meedoen. Zie vorig bericht voor meer informatie en het inschrijfformulier.