PROEFLES

Heb je interesse in judo? Of zou je gewoon wel eens een keertje willen komen kijken of zelfs meedoen om uit te vinden hoe leuk het is? Dan nodigen wij je van harte uit om een keer langs te komen!

De trainingen zijn op maandag en vrijdag en lopen op van jong naar oud. Je kan gratis 2 proeflessen meedraaien voordat je beslist of je lid wil worden. Je moet voor een proefles wel eerst een afspraak maken met de ledenadministratie of via onderstaand formulier zich aanmelden.

CONTRIBUTIE

Tuimeljudoka’s              € 11,83 per maand

Jeugd t/m 16 jaar         € 15,33 per maand

vanaf 17 jaar                  € 17,83 per maand

Contributie wordt 4 maal per jaar vooruit geïnd, te weten in januari, april, juli en oktober.

Mocht uw gezinsinkomen maximaal € 1400,00 per maand (samenwonend) of € 1260,00 per maand (alleenstaande ouder) zijn, dan komt u in aanmerking voor het JeugdSport Fonds. Neem in dat geval contact op met de penningmeester via penningmeesterjudoclubdrunen@gmail.com zodat deze dit voor u kan regelen.

HYGIËNE

In onze dojo (judozaal) hebben we ons te houden aan diverse regels die betrekking hebben op hygiëne. Wat belangrijk is, is dat onze judoka`s schone handen en voeten hebben. De nagels moeten goed verzorgd zijn, en dus niet zoals de welbekende “rouwnagels”. Ook het judopak en de band moeten er schoon en fris uitzien, het judopak mag niet thuis al aangetrokken worden maar dient in de kleedkamer aangetrokken te worden, dit willen wij graag omdat we onze mooie dojo zo schoon kunnen houden.

Er zijn judoka`s die gel in hun haren hebben, dit is op zich geen probleem, alleen als de gel een kleurtje heeft wel. Deze kan gaan afgeven op een ander judopak, wat natuurlijk niet de bedoeling is. Ook het schminken van gezichten is niet toegestaan.

Meisjes en jongens met lange haren dienen hun haar in een staart te dragen.

Wat betreft de veiligheid mogen er géén sieraden gedragen worden tijdens de training. Dit is om te voorkomen dat men anderen bezeert, heeft men net nieuwe gaatjes laten prikken dan moet men deze oorbellen afdekken met een pleister.

Het is ook de bedoeling dat de judoka’s slippers dragen tussen de judomat en de dojo die ze bij het matje waar de voeten geveegd worden neer kunnen zetten. Zo houden we de mat schoon.

Voor het maken van een afspraak voor een proefles of voor vragen en informatie kun je mailen naar de ledenadministratie

Voor het bestellen van een nieuw judopak, vul dan het bestelformulier in en lever deze in bij de trainer. Klik hier om het bestelformulier te downloaden.

Het aansluitnummer van onze club bij de Judo Bond Nederland is: D2SJ63V

Aanmelden Proefles

6 + 6 =