De maand september wordt dé maand om onze sport en onze sportclub in de spotlights te zetten. Van 9 tot en met 17 september vindt de 14e editie van de Nationale Sportweek plaats. De Nationale Sportweek biedt Judoclub Drunen de gelegenheid mensen kennis te laten maken met ons.

De Nationale Sportweek is een initiatief van NOC*NSF met als doel sporten en bewegen te promoten. Tijdens deze week zetten honderden sportclubs, sportbonden, gemeenten en andere organisaties uit heel Nederland hun deuren open en verzorgen ze sportclinics, -toernooien en -demonstraties. De Nationale Sportweek vindt plaats van 9 tot en met 17 september. Ook onze Judoclub Drunen doet hieraan mee.

 

Sportactiviteiten

We willen graag iedereen de mogelijkheden en sfeer van onze club laten ervaren. Daarom zijn alle trainingen tijdens de Nationale Sportweek gratis te bezoeken.

 

Aanmelden kan via www.nationalesportweek.nl

Vergeten aan te melden? Geen probleem! Iedereen is welkom op de mat dus neem gerust iemand mee deze week.

 

Sport jij tijdens deze momenten? Help mee om de actie een succes te maken!
Samen kunnen we ervoor zorgen dat de iedereen zich welkom voelt bij Judoclub Drunen. Denk aan het wegwijs maken naar de kleedkamer op de sportlocatie, jezelf voorstellen aan mede-sporters of een praatje maken.

Meer informatie?

Voor vragen kun je terecht bij Erika Sebregts (tc@jcdrunen.nl). Meer informatie over de Nationale Sportweek vind je op www.nationalesportweek.nl.  

 

Hartelijk dank voor jullie medewerking en veel sportplezier!