De maand september wordt dé maand om onze sport en onze sportclub in de spotlights te zetten. Op 4  september start een landelijke spaaractie op sport met Albert Heijn. De AH Sportactie biedt judoclub Drunen de gelegenheid mensen kennis te laten maken met ons.

Klanten van Albert Heijn kunnen vanaf 4 september per spaarkaart drie weken bij alle 900 Albert Heijn winkels sparen voor 5 keer gratis sporten naar keuze. Klanten kunnen t/m 1 oktober de spaarkaart inwisselen bij de kassa voor een actiecode. Zowel jong als oud kan via de website www.ahsportactie.nl tot en met 4 december op zoek naar sportactiviteiten die in hun buurt worden aangeboden. Ook bij onze club kan van 4 september tot en met 3 december (14 weken lang) een volle spaarkaart ingewisseld worden.

 

Sportactiviteiten bij Judoclub Drunen

Klanten van Albert Heijn kunnen met deze AH Sportactie zelf ontdekken welke sport(club) bij hen past. Tevreden sporters hopen we na afloop van de actie natuurlijk terug te zien als nieuw lid van Judoclub Drunen. Op de website www.ahsportactie.nl staat vermeld op welke momenten spaarders kunnen sporten. Bij onze club gaat het om de volgende data:

 

Alle lessen in de laatste week van oktober en de gehele maand november zijn opengesteld. De wedstrijdgroep uitgezonderd.

 

Sport jij tijdens deze momenten? Help mee om de actie een succes te maken!
Samen kunnen we ervoor zorgen dat iedereen zich welkom voelt bij Judoclub Drunen. Denk aan het wegwijs maken naar de kleedkamer op de sportlocatie, jezelf voorstellen aan mede-sporters of een praatje maken. Iedereen is welkom!

 

Meer informatie?

Voor vragen kun je terecht bij Erika Sebregts (tc@jcdrunen.nl). Meer details over deze actie vind je op www.ahsportactie.nl/sportactivatie. De AH Sportactie vindt plaats bij alle 900 AH winkels.

 

Hartelijk dank voor jullie medewerking en mede namens Albert Heijn, NOC*NSF Judoclub Drunen veel sportplezier!