Op zaterdag 15 september start de Grote Clubactie weer. De Grote Clubactie heeft als hoofddoel het financieel gezonder maken van het Nederlandse verenigingsleven. Van elk verkocht lot van €3 gaat 80% rechtstreeks naar de vereniging. We hopen van de opbrengst onze interne toernooien rendabel te houden en daarnaast extra judo activiteiten voor de jeugd te organiseren. We vinden het super als jullie ons daar bij kunnen helpen!
 
Hoe werkt het
Vanaf maandag 10 september worden de boekjes met loten uitgedeeld aan alle leden. Je mag vanaf zaterdag 15 september gaan verkopen. Je kunt loten verkopen aan familie, vrienden, buren of je kan langs de deuren gaan. De verkoop gaat via automatische incasso. De koper noteert het IBAN nummer in het boekje en de Grote Clubactie regelt de incasso. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper. Er komt dus geen contant geld aan te pas. Uiterlijk vrijdag 16 november willen we alle boekjes weer terug hebben. Inleveren kan bij de trainer.     
 
Prijzen voor de verkoop van 20 of meer loten
Net als vorige jaren verdienen judoka’s die 20 of meer loten verkopen een judoband met hun eigen naam er op. Dit wordt vanuit de club geregeld. Daarnaast zijn er nog drie andere prijzen vanuit de Grote Clubactie:
  1. 20-loten actie. Lotenverkopers die 20 of meer loten hebben verkocht krijgen een voucher (per mail) voor een gratis entreekaartje (icm een volbetalend persoon) van: body worlds, optisport, avontura of bobbejaanland. Je kunt ook kiezen voor een voucher van een tweede artikel gratis op Masita.com
  2. Kids-verkoopwedstrijd. Er zijn honderden prijzen die verdeeld worden over de beste verkopers van het land. Inschrijven doe je zelf via kids.clubactie.nl
  3. Sporten met een topsporter. Lotenverkopers die samen met hun vriendje/vriendinnetje 50 loten of meer hebben verkocht kunnen meedingen naar een clinic met topjudoka en 4-voudig Europees kampioen Kim Polling. Je schrijft zelf in als tweetal via kids.clubactie.nl en wie weet win je deze clinic samen met je vriendje of vriendinnetje. 
Zetten jullie duidelijk op de voorkant van het boekje dat je 20 of meer loten hebt verkocht? We willen namelijk niemand overslaan bij het uitdelen van de presentjes. Voor de band met naam volgt na 16 november een mail met de vraag over kleur, maat en naam.
 
Superlot
Naast de gewone loten is er ook het super lot. Met het super lot ontvangt een koper 50 Grote Clubactie loten in één keer. Dat is dus super voor de club! Daarnaast maken we als club ook nog eens kans op het Grote Clubfeest ter waarde van €5000,-. Het super lot is met name interessant voor bedrijven die graag de judoclub willen sponsoren. Ken je een bedrijf dat interesse heeft dan horen we dat graag.