Zondag 18 maart houdt Judoclub Drunen de jaarlijkse clubkampioenschappen. We verwachten van alle judoka’s dat ze meedoen dus zet de datum in je agenda! Iedereen staat automatisch ingeschreven. Kun je echt echt echt niet? Laat het ons dan weten via de mail: tc@jcdrunen.nl 
 
Wat kan je verwachten
De clubkampioenschappen zijn leuk voor alle judoka’s. Of je nu pas een paar lessen hebt gehad of al jaren meedraait. Je draait wedstrijden tegen judoka’s van je eigen leeftijd en gewicht. Omdat alleen judoka’s van JC Drunen meedoen zul je er vast wel een paar kennen. Alle judoka’s geboren 2001 en later staan ingedeeld in poules. De judoka’s geboren 2000 en eerder verwijzen we naar de open klasse.   
 
De jongste en meest onervaren judoka’s draaien net als vorig jaar een randori toernooitje. Dit is niet zo officieel als de gewone wedstrijden en het gaat er vooral om dat je een beetje ervaring krijgt met wedstrijden. De scheidsrechter (begeleider) beslist samen met de judoka’s wie heeft gewonnen en ze spreken de wedstrijd ook nog even door. Super leuk om ervaring op te doen dus! 
  
Open klasse
Naast de wedstrijden in de poules (op gewicht en leeftijd) kennen de clubkampioenschappen ook een open klasse. Iedereen kan zich hier voor inschrijven en de winnaar gaat met een wisselbeker naar huis. Er zij drie categorieën open klasse: heren – 15 jaar (geboren 2004 en later), heren en dames (van alle leeftijden). Laat je eens uitdagen en schrijf je op de dag zelf in bij de hoofdtafel. 
 
Datum, tijd en locatie
Zondag 18 maart
Vanaf ongeveer 09.00 tot ongeveer 13.00 uur (er zijn meerdere dagdelen dus het kan zijn dat je later start dan 09.00 uur)
Sportzaal de Vennen, Vennestraat 86, 5151 CA Drunen
 
Vrijwilligers en scheidsrechters
Zoals altijd zoeken we enthousiaste vrijwilligers om mee te helpen bij de wedstrijdtafels en als scheidsrechter. Ervaring is niet nodig. Een betere plek om de wedstrijden te bekijken is er niet. Aanmelden graag via tc@jcdrunen.nl.