HAJIME

Kennismaking met Judo Wedstrijden

 

HAJIME toernooien

De bedoeling is om judoka’s met geen of een beetje wedstrijdervaring maandelijks kennis te laten maken met judowedstrijden: Tijdens deze wedstrijden kun je punten verdienen. Bij het bereiken van een bepaald aantal punten kom je bij je eerste “vaantje”(geel) en krijg je dit tijdens de ontmoeting uitgereikt. Vervolgens ga je in daarop volgende ontmoetingen door om meer punten te verdienen. Zo ga je in stappen al de kleuren van de banden in de vorm van vaantjes verdienen. Als je alle vaantjes tot en met de zwarte verdiend hebt ga je voor de bronzen, zilveren en gouden medaille, en tenslotte voor de beker. Dan zijn we uiteraard wel een behoorlijke tijd verder. Denk aan ongeveer twee seizoenen.

Hoe ziet het eruit:

  • 1x per maand ontmoeting, afwisselend tussen 2 locaties; Waalwijk en Raamsdonk.
  • Voor aankomende wedstrijdjudoka’s en judoka’s die ervaring op willen doen met wedstrijdjes in de leeftijd van 6 t/m 17 jaar.
  • Echte wedstrijdjudoka’s kunnen niet inschrijven
  • Inschrijfgeld per ontmoeting is 5 euro, te voldoen via machtiging
  • Indeling in poules gebeurt ter plaatse op basis van leeftijd, gewicht, kleur band en ervaring.

Wil je hieraan deelnemen zorg dan dat je het inschrijfformulier voor of na de training uiterlijk een week voor het Hajimetoernooi hebt ingeleverd

De Hajime toernooien die in Waalwijk worden georganiseerd vinden plaats in de dojo van judovereniging Asahi, Crispijnstraat 83a te Waalwijk.

De Hajime toernooien die in Raamsdonk worden georganiseerd vinden plaats in de dojo van Judovereniging Nintai, Brahmstraat 3 te Raamsdonk.

De judoka’s tot 9 jaar beginnen om 14.00 uur en de wedstrijden duren tot 15.30 uur

De judoka’s van 9 jaar en ouder beginnen om 16.00 uur en de wedstrijden duren  tot 17.30 uur

 

Data hajimé toernooi seizoen 2018/2019

De data voor het seizoen 2018-2019 volgen zo snel mogelijk

 

Het inschrijfformulier is hier te downloaden. Graag ingevuld uitprinten, ondertekenen en bij de training inleveren.